TOALETT

Hyr tillfälliga toaletter

Vi löser ditt tillfälliga behov av toalett. Exempelvis vid badrumsrenovering, stambyten, fritidshus, båtar, fest och idrottsevenemang. Har du behovet - har vi en lösning!

Instruktioner för hyrtoalett

Illustrationerna här visar er hur vårt system fungerar, och hur du går tillväga när du hyr toaletter av oss. Vi skickar även med ett informationsblad på flertalet språk hur ni använder vår produkt.
Vid hyra av toalett ställer vi alltid ut en sittring, tre tunnor med lock och en hink toaströ.

Det finns även möjlighet att hyra säkerhetsstöd/handikapp stöd.

Hyrtoalett för byggentrepenörer

Man kan välja på två stycken olika alternativ när ni hyr toaletter av oss beroende på hur mycket hantering man vill göra själv. Det populäraste alternativet är just att hyra toaletter då vi sköter all hantering och allt material ingår. Ni behöver bara beställa det antal toaletter ni behöver och vi tar hand om resten. Vi levererar toaletterna direkt in i lägenheten och ger instruktion hur det fungerar. Detta är ett uppskattat alternativ då byggjobbarna kan koncentrera sig på sina egna uppgifter och vi tar hand om resten.

Det andra alternativet är att ni istället köper toaletter från oss. Då köper man komplett materiel från oss och ni sköter arbetet med byten o.s.v. Vi levererar toaletterna direkt till Er och hämtar de fulla tunnorna vid Ert önskemål. Till våra tillfälliga toaletter kan man även hyra ytterligare produkter, som ett CE märkt säkerhetsstöd med armstöd, bra för äldre eller vid de tillfällen man behöver ett extrastöd. Vi arbetar alltid med legitimerad personal och all hantering hos oss sker med största sekretess.

Prova oss redan i dag, spar pengar, tid och miljö.

Hyrtoalett för BRF:er

Dags för stambyte i er Brf? Vill ni slippa spring ned i källaren mitt i natten för att kunna uträtta era behov? Behöver ni en säker toalett med handtag för äldre eller personer som har svårt att gå? Vill ni ha en så liten påfrestning som möjligt under ert stambyte eller badrumsrenovering?

Då tycker vi att ni ska ta kontakt med oss på Tillfälliga toan så vi kan få komma ut till ert förenings- eller byggmöte och visa vad vi kan erbjuda när det kommer till att hyra toaletter inför nästa stambyte eller renovering. Vi bistår med personal och information vid era möten så ni får rätt information direkt. Vi tittar på vilken lösning som passar bäst utifrån era önskemål.

Hyrtoalett privatperson

Behöver du en extratoa vid renoveringen hemma, kanske en i reserv till sommarstugan eller kolonilotten eller helt enkelt någonstans där det saknas vatten. Våra tillfälliga toaletter kan vid fördel användas vid alla de tillfällen då man behöver någonstans att göra sina behov. Vi har märkt ett ökat intresse av tillfälliga toaletter i hemmet, och då framförallt att ha som säkerhet vid strömavbrott och liknande. Tänk gärna efter före, våra toaletter tar liten plats och har lång livslängd.

Vid egen hantering av toalett, kolla med din kommun vad som gäller angående hantering av latrin och kompostering.