Tillfälliga toan

Entreprenör

toalettute

Man kan välja på 2st olika alternativ beroende på hur mycket hantering man vill göra själv.Det populäraste alternativet är Hyra då vi sköter allt hantering och materialet ingår. Ni behöver bara beställa och vi tar hand om resten. Vi levererar direkt in i lägenheten och ger instruktion hur det fungerar. Ett uppskattat alternativ då byggjobbarna kan koncentrera sig på sina egna uppgifter och vi tar hand om skiten.

Det andra alternativet är köpes då man köper komplett materiel från oss och ni sköter arbetet med byten osv. Vi levererar direkt till Er och hämtar de fulla tunnorna vid Ert önskemål.Till TT kan man även hyra ett CE märkt säkerhetsstöd med armstöd, bra för äldre eller vid de tillfällen man behöver ett extrastöd. Vi arbetar alltid med legitimerad personal och all hantering sker med största sekretess.

Prova oss redan i dag, spar pengar, tid och miljö.

För mer info kontakta oss i dag.
Användarinstruktion hittar ni nedan, där kan ni se en liten illustration av systemet.

Samarbetsdokument 

 

För BRF

Dags för stambyte i er Brf?
Vill ni slippa spring ned i källaren mitt i natten för att kunna uträtta era behov?
Behöver ni en säker toalett med handtag för äldre eller personer som har svårt att gå?
Vill ni ha en så liten påfrestning som möjligt under ert stambyte eller badrumsrenovering?

Då tycker vi att ni ska ta kontakt med oss på Tillfälliga toan så vi kan få komma ut till ert förenings eller byggmöte och visa vad vi kan erbjuda. Vi bistår med personal och information vid era möten så ni får rätt information direkt. Vi tittar på vilken lösning som passar bäst utifrån era önskemål.

 

Privatpersoner

toalettpaketBehöver du en extratoa vid renoveringen hemma, kanske en i reserv till sommarstugan eller kolonilotten. TT kan vid fördel användas vid alla de tillfällen då man behöver någonstans att göra sina behov. Vi har märkt ett ökat intresse framförallt att ha som säkerhet vid strömavbrott och liknande. Tänk gärna efter före, TT tar liten plats och har lång livslängd.

 

Instruktioner

instruktioner
Illustrationerna här nedan visar er hur vårt system fungerar. Vi skickar även med ett informationsblad på flertalet språk hur ni använder vår produkt. Det går bra att ladda ner det här:
Vid hyra ställer vi alltid ut 1 sittring, 3 tunnor med lock och 1 hink toaströ.
Det finns även möjlighet att hyra nedanstående säkerhetsstöd

Instruktioner